Elérhetőségeink

Éttermünk Kaposvár város szívében a főtéren található. Finom pizzáink és tésztaételeink már több mint 24 éve csillapítják a városlakók éhségét. Nyaranta hangulatos terasszal várjuk minden kedves vendégünket.

Étlapunkon közel 50 féle pizza és számos olasz tésztaétel közül választhat, így biztosan megtalálja a kívánságának leginkább megfelelőt. A pizzatészták vastagsága ízlés szerint kérhető vékony vagy vastag méretben.

A helyben fogyasztás mellett lehetősége van házhoz rendelnie kedvenc ételét. Kaposvár egész területén ingyenes a házhozszállítás. A városon kívüli területekre előzetes egyeztetés alapján felár ellenében áll módunkban kiszállítani az ételt.

A honlapon feltüntetett árak forintban értendők, az ÁFA-t, a csomagolás valamint a kiszállítás árát egyaránt tartalmazzák.

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő pizzák és tészták árai csak a kiszállításra vonatkoznak, az étteremben elfogyasztott ételek esetén az étlapon szereplő összegek kerülnek felszámításra! A honlapon szereplő italok csak helyben fogyaszthatók!

Az oldalon látható képek a galériában szereplő fotók kivételével csak illusztrációk.


Üzemeltető: MINA BT. (7400 Kaposvár, Ady E. u. 2.)
Honlap: www.biancopizzeria.hu
E-mail: info@biancopizzeria.hu